Xbox 360 spellen branden

Leuk, een Xbox ombouwen… alleen jammer dat de DVD-9 spellen branden wat ingewikkelder blijkt te zijn dan de gewone DVD-5. Dit komt doordat de DVD-9 op een bepaald gebied overschakelen naar een andere laag. Om het spel te laten werken op de Xbox is het van belang om een de exacte grens van het spel door te geven door middel van een speciaal bestand. In deze tutorial bekijken we hoe dat moet.

Tip: Wanneer je ook gebruik maakt van Xbox Live is het belangrijk dat je spel stealth is, op abgx . nl kan je controleren of je spel stealth is. Wanneer je online gaat met een kopie kan je namelijk verbannen worden van de online dienst van Microsoft.

Benodigdheden

  • Een omgebouwde xbox 360Xbox 360
  • Het brandprogramma ImgBurn (installeer voordat je aan de tutorial begint)
  • Een dubbele laag DVD (-9)
  • Een brander

Instellingen

Kies de optie write image file to disc. In het menu navigeer je naar de opties via tools en navigeer naar schrijven. Kies de optie door de gebruiker betaald en kies als Sectors in L0 het getal 1913760. Selecteer nu xbox 360 gamesxbox 360 gameshet .ISO of .DVD bestand om de schijf te kunnen branden. Het .DVD bestand is niet langer vereist aangezien de layer break al is opgegeven. Wanneer er in het .dvd bestand een afwijkend nummer staat moet je die gebruiken, aangezien sommige 360 spellen een andere break gebruiken. Kies als brandsnelheid 2.4 of lager en wacht tot het branden volbracht is.

Plaats een reactie