Algemene Voorwaarden

Artikel 1: Algemene voorwaarden

1.1   De Algemene Voorwaarden zijn bindend, en iedere gebruiker dient ze te accepteren.

1.2   Het is een overeenkomst tussen de gebruiker en de site eigenaar, antwoordnu.nl anderzijds.

Artikel 2: Rechten

2.1   Aan de inhoud van de artikelen kunnen geen rechten behaald worden. Wanneer de content u enige vorm van schade aandoet zijn wij ter nimmer aansprakelijk te stellen, gezien de aard van de inhoud en het feit dat we niets opleggen.

2.2   Wij sporen in geen geval aan tot illegale praktijken: ons doel is slechts het verspreiden van informatie op een educatieve wijze. De informatie dient dan ook niet als algemene richtlijn gebruikt te worden, neem bij twijfel of belangrijke beslissingen altijd contact op met een professional.

2.3   Wij kunnen de juridische correctheid van onze auteurs niet garanderen, wij kunnen hier dan ook niet voor aansprakelijk gesteld worden. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen.

Artikel 3: auteursrechten

3.1De artikelen op deze site zijn beschermd met het auteursrechten, en mogen zonder expliciete toestemming van de beheerder of auteur niet verspreid, vertaald of hergebruikt worden.

3.2Citeren is toegestaan tot veertig worden, hierbij is het vereist dat u een link plaats naar de exacte bron die duidelijk in beeld is onder het citaat.

3.3 Bij het onrechtmatig overnemen of herpubliceren van de inhoud zullen we juridische stappen ondernemen.

Artikel 4: Content van derden

4.1 Wij kunnen geen directe invloed uitoefenen op de inhoud en rechtmatigheid van de artikelen toegevoegd door derden. Bij twijfel met betrekking tot de legaliteit van de inhoud kunt u contact opnemen.

4.2 De weergeven advertenties worden geregeld door de aanbieder Google AdSense, wij van Antwoordnu.nl hebben geen directe invloed op de vertoonde inhoud.

Artikel 5: Privacy

5.1 uw surfgedrag zal door Google gebruikt worden om gerelateerde advertenties te weergeven, hierbij wordt er gebruik gemaakt van een cookie. Bij vragen kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met Google of de beheerder van de site.

5.2 wanneer u gevoelige informatie als een mailadres achterlaat zullen we deze nooit online publiceren.

Artikel 6: dienstverlening

6.1 wij van antwoordnu.nl hebben op elk moment toestemming om iemand de toegang te blokkeren.

6.2 bij overmatige spam kunnen we besluiten om een lid geen mogelijkheid te geven tot het plaatsen van berichten.

Artikel 7: bindend

7.1 deze overeenkomst is bindend en er kan niet over worden gecorrespondeerd.