Tips voor veilig gebruik GHB

Wanneer je per se GHB wilt gebruiken is het  verstandig dat je aan bepaalde maatregelen denkt. Een te hoge dosering kan immers je dood betekenen! In dit artikel bekijken we enkele vitale punten rondom het gebruik van de druk GHB.

 

Dosering

Neem slechts een kleine hoeveelheid (0.5 tot 0.75 gram) om een overdosis te voorkomen. Neem dus een minuscuul slokje en wacht tot de drug in je bloedbaan terecht is gekomen. Wacht minstens zestig minuten op de effecten en wanneer je bijnemen noodzakelijk acht is het van belang om het rustig aan te doen. Het duurt immers vijf uur voordat de volledige lading GHB uit je bloed verdwenen is.

 

Na het nemen

Het is van belang dat je niet meer GHB neemt wanneer je het effect van de drug reeds voelt. Wanneer je door de drug in slaap dreigt te vallen moet je niets eten: er bestaat dan een kans dat je stikt in je eigen braaksel. Combineer GHB daarnaast nooit met andere drugs of alcohol aangezien dit een dodelijke combinatie kan zijn.

 

Nooit alleen

Aangezien GHB de nodige risico’ s heeft is het van belang om de drug in een openbare ruimte (wellicht met meerdere mensen) in te nemen. Wanneer je bewusteloos raakt kan je in ieder geval naar een arts gebracht worden. Maak je geen zorgen, aangezien je hiervoor niet zal worden vervolgd. Kortom: gebruik met mate, luister naar je lichaam en doe het alleen wanneer je het echt echt echt nodig acht!

 

Plaats een reactie