Sims het rijke leven

je hebt sims1 nodig om dit spelt e kunnen spleen)

De eerste sims uitbereiding voor de eerste sims collectie. Dit is dan ook de minst uitgebreide sims uitbereiding van deze collectie. Er worden namelijk geen nieuwe stadswijken toegeveogde en veel nieuwe functies zitten er ook niet bij. Toch brengt dit deel enkele geinige nieuwigheidjes.

Nieuwigheidjes

Behlave enkele nieuwe kavels, zodat je nog meer huizen kan bouwen, zijn er ook weer leuk een aantal nieuwe meubelstukken toegevoegd. Mijn persoonlijke favoriet is de geest lamp. Als je deze oppoetst komt er een blauwe geest uit met een groene broek. Hij is nogal klungelig en struikelt lettelijk over zijn eigen woorden. Hij tovert een schermpje waarop twee woorden staan met een kleine tekst. Aan jou de keus om te kiezen wat je verlangt. Zo kan er te komen staan welk elemnt je prefereert: water of vuur. Als je water kiest kan je een prachtig fonteintje verkrijgen maar ook heb je de kans om een overstroming te krijgen. Als je echter vuur kiest maak je kans op een liefde, in vuur en vlam, jeweetwel, of je kan een brand krijgen. Oppassen dus met die malle geest!

brouwen

Ook is er een set toegevoegd waarmee je je eigen drankjes kan maken. Deze hebben diverse kleuren en hebben elk een ander resultaat. Ik begon met mijn sim te brouwen maar eerst verkreeg ik een onnuttig drankje waarmee mijn sim in een soort van Frankenstein veranderde die mijn gehele huis in elkaar sloeg. Toen ik mijn sim echter verder trainde begin hij steeds betere drankjes te maken. Een waar je humeur van opknapt en een waarmee je slimmer wordt. Uiteindelijk had ik echter een drankje gecreëerd waarmee mijn sim geheel onzichtbaar werd. Ik kon hem hierdoor nog amper zien en dit gold helaas ook voor zijn familie.

Rijk?

sims het rijke leven

Zoals je verwacht in de titel zitten er ook enkele dingen in voor echte rijken. Zo zijn er enkele nieuwe banen geïntegreerd. Deze variëren van goed verdienend tot zeer goed en zijn zeker de moeite waard. Ook kan je enkele dure meubelstukken aanschaffen zoals een huishoudelijke robot die de lastige klusjes voor je opknapt en een chique kroonluchter.

uiterlijk

The sims is alles behalve een lust voor het oog. Lelijk is het gene wat de hoofdmacht voert en er zal geen enkel moment zijn waarop je denkt, warempel prachtig!

Muziek

In dit nieuwe deel zijn er geen nieuwe muziekjes.

conclusie

Sims het rijke leven is een kleine uitbereiding die enkele erg grappige fictieve zaken met zich meebrengt. Zo kan je ontvoerd worden door aliens, in een zombie veranderen en een robot het werk laten doen. Dit spel is voor de echte sim fan gemaakt, niet voor iemand die het spel wel aardig vindt, zo als ik.TIP: als je sims deluxe edition koopt krijg je er het rijke leven gratis bij.

Plaats een reactie