SEO lijst: vervover de eerste positie in Google

Een hoge positie in de zoekmachines is belangrijk! Het is echter lastiger dan je zou denken om een nummer één positie te behalen. Boven aan ontvang je meer dan de helft van alle bezoekers die je site bezoeken. Google gebruikt bij het positioneren van sites allerlei trucjes waardoor de zoekmachine bepaald waar je thuis hoort.

SEO is geen exacte waetenschap, maar het geheel is zeker van belang. In mijn SEO lijst vind je in totaal meer dan honderd punten waarop je dient te letten bij het maken van je site. Wanneer je de lijst uitprint en gebruikt bij iedere site kom je al snel veel hoger in Google. Maar welke punten worden er eigenlijk behandeld in de SEO lijst?

 • Voorbereiding en onderzoek – 7 dingen waar je op moet letten bij het bedenken van een site. Wanneer je hier op let verdubbel je de kans van slagen al voordat je bent begonnen!
 • Head en meta tags – 9 tips – Zorg voor een hoge CTR vanuit de zoekmachines en een hoge positie in Google door middel van kwalitatieve meta tags.
 • Omgaan met URL’s – 9 punten – met deze tips zorg je voor betere links waardoor de zoekmachines je site beter oppakken.
 • Belangrijke toevoegingen en hulpmiddelen – 10 tips – 10 tips die je indirect kunnen helpen bij het behalen van grote bezoekersaantallen!
 • Checks en tests – 8 tips – Controleer hoe je site scoort op het gebied van SEO.
 • Content optimalisatie – 10 punten – Door rekening te houden met deze tips zorg je voor een hogere positie in Google voor iedere pagina!
 • Langlopende projecten – 12 tips
 • Sociale media sites gebruiken – 19 tips – De nieuwe manier van het aantrekken van bezoekers: gebruik sociale media sites!
 • Aanmelden, toevoegen en verspreiden – 20 tips – Zorg dat je gevonden wordt!
 • Linkbuilden – 16 tips – Allerlei handige tips waarmee je kwalitatief hoge backlinks kan verzamelen.

Wat vinden onze kopers?

Arash A  van SiteDeals – Zojuist aangeschaft, ziet er leuk uit.
Misschien handig om het Word document als .doc op te slaan i.p.v. .docx, voor de mensen die nog met de oudere Microsoft Office werken.

 

Wilco Alsemgeest van SiteDeals – Zojuist aangeschaft, ziet er leuk uit.
Misschien handig om het Word document als .doc op te slaan i.p.v. .docx, voor de mensen die nog met de oudere Microsoft Office werken.

 

Meer referenties aanvraagbaar: plaats gerust een reactie!

En dat voor maar vier euro!

Deze SEO lijst met belangrijke SEO trucs koop je vandaag nog in PDF en Word formaat voor maar vier euro. Zelf ben ik maanden bezig geweest met het vinden en testen van deze informatie, en het is mogelijk om de lijst meteen te downloaden na de aanschaf. Betaal vandaag nog via iDeal, 0900, SMS of Wallie en krijg een gratis eBook waarmee je dit geldbedrag dubbel en dwars kan terugverdienen.

1 Reactienaar “SEO lijst: vervover de eerste positie in Google”

 1. Kumato schreef:

  En allemaal gratis echte NL-ers

Plaats een reactie