Positieve effecten GHB

Net zoals elke andere drug heeft ook GHB de nodige positieve effecten. Bij de meeste mensen treden de negatieve effecten pas op bij een te hoge dosering. Toch is het verstandig om goed uit te kijken met GHB aangezien de risico’ s erg groot zijn. Maar welke effecten kan je zoal ondergaan bij GHB en hoe komt dat?

 

Humeur: blij en kalm

Wanneer je GHB gebruikt voel je je vaak beter. Een vrolijk en kalm humeur waarbij je je compleet kan ontspannen behoord tot een mogelijk effect. Dit kan gebeuren doordat GHB het zenuwstelsel verdooft, vergelijkbaar met wat alcohol kan doen.

 

Ergste angsten en remmingen verdwijnen

Doordat alles verdoofd wordt gaan de remmingen geheel weg. Dingen die je normaal niet zou doen durf je nu wel. Mensen die GHB hebben genomen durven bepaalde dingen die ze normaal nooit zouden doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het springen over de tafels of het zoenen van vreemde mensen.

 

Seksueel opgewonden

Doordat de remmingen verdwijnen kan het sneller voorkomen dat je je seksueel opgewonden voelt. Door de GHB is het makkelijker om een conversatie te beginnen met een wildvreemde en door de totale ontspanning denk je dat je verder kan gaan. Nu maar hopen dat de ander er ook zo over denkt…

 

Plaats een reactie