Pokeren als beroep: durf jij het aan?

Poker wordt steeds populairder, en dat is niet zo gek wanneer je kijkt naar de winsten die er iedere maand worden behaald. Bekende aanbieders als Party Poker bieden hoge bonussen bij aanmelding en maken het mogelijk om voor echt geld te spelen. Durf jij een potje te pokeren met je jaarsalaris als onderpand?

 

Poker als beroep

Ook in Nederland wordt pokeren een steeds populairder beroep. Op fora als pokerinfo.nl komen mensen van alle uithoeken uit Nederland bij elkaar om over hun favoriete spelletje te praten. Pokeren is tegenwoordig immers steeds onpersoonlijker en daardoor meer toegankelijker.

 

Op verschillende pokerwebsites kan je gratis een oefenaccount openen, waarna het mogelijk is om met spelers van echt vlees en bloed te spelen. Je hebt geen idee tegen wie je speelt en het zogenaamde pokerface speelt dan ook steeds minder een belangrijke rol.

 

De voordelen van online pokeren

Wanneer je er echt over nadenkt om beroepsmatig te gaan pokeren is de online wereld onmisbaar. Online zijn de prijzen het hoogst en ligt de drempel het laagst. Iedereen met een internetverbinding en enkele tientjes kan zich online bewijzen en grote winsten behalen met het domineren van de pokerwereld.

 

Alvorens je echter geld gaat storten is het verstandig om het niveau op websites als Party Poker te peilen. Zoals je weet spelen er allerlei soorten mensen op deze sites waarbij de niveaus erg verschillen. Wanneer je dus veel geld wilt verdienen is het essentieel om ervoor te zorgen dat je verder bent dan je tegenstanders.

 

Durf jij het aan?

Durf jij online pokeren aan? Maak dan een account aan bij Party Poker en maak gebruik van de 500 dollar startersbonus.

Plaats een reactie