PlayStation 3 spellen downloaden

Je kan veel zeggen over de nieuwe PlayStation 3, maar dat het apparaat niet goed beveiligd is blijft een goed feit. Tot nu toe is het nog niemand gelukt om de PS3 te kraken wat komt door een strenge en erg goede beveiliging. Dit feit wordt nog eens versterkt door het feit dat de spellen op blue-ray gebrand moeten worden wat met de huidge branders vaak nog niet mogelijk is. In dit artikel gaan we wat dieper in op de beveiliging en het apparaat zelf, daarnaast bekijken we hoe je het binnenkort wel zelf zal kunnen downloaden!

PS3

Wat is de PlayStation 3?

De PlayStation 3 of kortweg PS3 is de derde console van Sony die gelanceerd is in november 2006. Het apparaat is momenteel de duurste van de drie maar hier krijg je ook wel wat voor terug. De console kan als enige gebruikt worden voor het afspelen van de vrij nieuwe blue-ray dvd’ s, en daarnaast is het zo dat de PS3 als enige beelden in de hoogste kwaliteit kan weergeven. Vanwege de krachtige processor wordt het apparaat zelfs gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek!

Benodigdheden downloaden

  • Een omgebouwde PS3, wat momenteel nog niet mogelijk is.
  • Een blue-ray DVD met hoge capaciteit voor het branden van de spellen.
  • Een speciale brander die Blue-Ray dvd’ s kan branden.
  • Een computer met internetverbinding.

Kan je de PS3 al ombouwen

Dit is momenteel jammer genoeg nog niet mogelijk. Je kan er wel al Linux op installeren en wat mods toepassen, maar daarmee wordt de beveiliging nog niet gekraakt. Je kan de PS3 dus nog geen kopieën van games laten afspelen. We laten het je weten wanneer dit mogelijk wordt!

blue ray

Spellen downloaden

Een PS3 spel is behoorlijk groot waardoor het downloaden ervan veel tijd in beslag neemt. Door op de reacties te letten verklein je de kans op virussen en andere vervelende programma’ s. Je kan de spellen downloaden door middel van Peer-2-Peer en torrents of door middel van nieuwsgroepen. Voor nieuwsgroepen dien je in de meeste gevallen te betalen, maar je profiteert dan wel van maximale snelheden en kwaliteit.

Branden

Voor het branden van een Blue-Ray DVD heb je een speciale brander nodig waarmee je de vreemde structuur van de DVD’ tjes voor de PS3 kan branden. Blue-Ray’ s kan je in combinatie met een programma als Nero 10 eenvoudig branden.

Let op: de in deze tutorial beschreven handelingen zijn momenteel nog niet mogelijk!

Plaats een reactie