Minilening: waar afsluiten?

De minilening is een relatief nieuwe kredietvorm waarbij u snel een eenvoudig een leuk bedrag kunt lenen. De nadruk van het afsluiten van een minilening ligt op snel waarbij de rente vaak hoger ligt dan bij een gewone lening. Het afsluiten van een minilening kost dan ook maar weinig tijd waardoor u maar kort bezig bent en snel over het benodigde bedrag kunt bezitten. Het afsluiten van een gewone geldlening kan dagen duren met vele controles waardoor de risico’s voor de geldverstrekkers lager liggen. Hierdoor ligt het rentepercentage lager maar duurt het veel langer. Maar waar kunt u nu eigenlijk een minilening afsluiten?

Internet of…

Veel mensen vertrouwen het internet niet helemaal. Het internet zou niet veilig zijn en vol zitten met oplgeldichters als ik. Neem dat laatste overigens niet serieus. Dit is echter alles behalve waar. De grootste kredietverstrekkers opereren via het internet en bieden producten aan van een hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld maar eens aan A-Krediet….

Het internet is dus een prima plek om een krediet of lening af te sluiten. De grote aanbieders bieden vaak minileningen aan maar het kan voordeliger zijn om een minilening af te sluiten bij een bedrijf dat zich geheel richt op de minileningen.

Voorwaarden

Hierbij is het van belang dat u de voorwaarden van de aanbieder(s) goed doorleest zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Minileningen zijn immers leuk maar de voorwaarden kunnen best vervelend zijn. Let daarom goed op de betaalperioden en aflosregelingen zodat u niet opeens grote bedragen kwijt bent. Op die manier kunt u verantwoord en op een leuke manier lenen!

Plaats een reactie