Home

Welkom bij nintendo3dsspellendownloaden.nl, een website over het legaal downloaden van Nintendo DS spellen. Op deze site vind je alle informatie die je nodig hebt voor het snel downloaden van de nieuwste spellen zodat je vlot aan de slag kan met je favoriete spelcomputer. Door middel van enkele heldere artikelen proberen we je de informatie te bieden die je nodig hebt.

Nintendo DS spellen downloaden

In ons uitgebreide artikel over het downloaden van Nintendo DS spellen, leggen we uit hoe je snel de nieuwste spellen kan binnen halen. Wanneer je de stappen van de tutorial nauwkeurig uitvoert  kan je snel de nieuwste en leukste spellen downloaden. Hiervoor heb je echter wel eerst enkele dingen nodig.

Benodigdheden

Voor het downloaden van Nintendo DS spellen heb je immers een flashkaart nodig. Bekende flashkaarten zijn onder andere de R4 en de Acekard 2i. In ons artikel over de benodigdheden voor het downloaden van Nintendo DS spellen downloaden gaan we dieper in op de verschillende zaken die je nodig hebt voor het downloaden van de laatste games.

Juridisch

Voordat je DS spellen gaan binnen halen is het van belang dat je goed begrijpt wat je mag doen, en wat je beter kan laten. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om DS spellen te downloaden wanneer je het origineel niet bezit. In ons juridische artikel gaan we dan ook dieper in op de dingen die wel en de dingen die niet zijn toegestaan. Op die manier kan je bepalen of het downloaden van spellen voor de DS of DSi wat voor jou is.