Hoge commissies op M4N

Wanneer je een kleine niche site bezit kan het interessant zijn om geld te verdienen door middel van programma’ s met een relatief hoge commissie. Hieronder behoren onder andere de financieel gerelateerde producten, verzekeringen en reis affiliates. Een site in deze branche kan dan ook veel geld opleveren met een klein percentage van de bezoekers die een grote site over een alternatief onderwerp ontvangt.

Het principe

Deze methode is erg aantrekkelijk voor de gevorderde webmaster: weinig bezoekers veroorzaken immers minder kosten: je hebt een lagere server capaciteit nodig en minder inspanningen om al je bezoekers tevreden te houden. Het principe van deze methode is dan ook het aantrekken van zeer gerichte bezoekers waarbij de interesse voor het desbetreffende product hoog ligt: je wilt ze immers overtuigen om het product te kopen.

geld lenen

De uitvoering

De uitvoering van deze methode is vooral in het begin complex, wanneer de site echter goed is opgenomen in Google zijn verdere wijzigingen vaak niet nodig. Bij de uitvoering moet je rekening houden met het feit dat deze goed verdienende niches al behoorlijk verzadigd zijn: je moet dan ook niet voor een te groot deelonderwerp kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een onderwerp met een zoekvolume rond de 600 per maand, bijvoorbeeld een bepaalde soort lening voor neen bepaalde groep mensen.

Verkeer

Bij deze methode is je (hoge) positie in Google de oplossing. Zorg daarom voor voldoende gerelateerde content en zorg ervoor dat het woord vaak genoeg voor komt in de tekst. Schrijf ongeveer 25 artikelen met minimaal 200 woorden per artikel: hierbij kan je de deelonderwerpen van het deelonderwerp verder belichten. Vergeet niet om de bezoeker te overtuigen om het product te kopen: wees positief maar overdrijf het niet.
Deze techniek is voor de gevorderde webmaster interessant. Maak de site interessant voor de bezoeker en de zoekmachine zodat je hoog komt en zodat de bezoekers het product ook daadwerkelijk kopen.

Plaats een reactie