Geld verdienen met M4N

Welkom op de grootste informatieve site over M4N van Nederland. Hier lees je de nieuwste tips en informatie waarmee je snel een leuk bedrag kan binnen halen via het affiliate netwerk van M4N. Van beginners tot de meer gevorderde gebruikers: op onze website kan je altijd nog wat leren.

M4N logo

Wat is M4N?

M4N is een website alwaar het mogelijk is om door middel van affiliates geld te verdienen. Hierbij kan je tot wel honderd euro per bezoeker verdienen! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het plaatsen van een link of banner van een adverteerder op je site. Hierbij is het van belang dat je de regels van de adverteerder respecteert en dat je de banner op een gerelateerde site plaatst. Vervolgens ontvang je geld voor elke bezoeker die iets doet op de site van de adverteerder.

M4N: iedereen blij

Met deze methode is iedereen blij. Jij krijgt geld van de adverteerder waardoor je winst kan maken met je site terwijl je het product promoot van de aanbieder waardoor hij weer meer verdiend. Ook M4N krijgt een klein percentage van de lead waardoor iedereen er beter van wordt.

M4N site

Wat moet een klant doen?

Wat een bezoeker op je website moet doen om geld te verdienen voor jou hangt van de opdracht af. Er zijn verschillende programma’ s waarmee je geld kan verdienen op M4N waarbij je bij sommige eerst een aanvraag moet indienen. Nadat je bent goedgekeurd voor het programma kan je beginnen met het promoten van producten. Hierbij verschillen de opdrachten van het verkopen van een lening tot het werven van leden op een site.

Hoeveel verdien je?

Dit is moeilijk te zeggen. Feit is dat je meer krijgt voor iemand die een lening afsluit (70-90 euro) dan voor iemand die een gratis account aanmaakt (1-2 euro) Wanneer je duizenden bezoekers per dag ontvangt kan de laatste aanbieding echter interessant zijn. Wanneer je een niche site hebt kan je bijpassende duurdere producten verkopen: het resultaat is eigenlijk hetzelfde aangezien je in beide gevallen veel geld kan verdienen.

Meld je direct aan op M4n en begin met het verdienen van geld. Vergeet niet onze tutorials te raadplegen zodat je de inkomsten zoveel mogelijk kan maximaliseren.

1 Reactienaar “Geld verdienen met M4N”

  1. klaas schreef:

    Hi, hier klaas joosten van M4N. Helaas bestaat het niet meer. Maar we zijn nieuwe platform begonnen LinkPizza.com, Hiermee maken we het publishers nog makkelijker en krijg je automatisch affiliate links en kun je mee doen aan branded content campagnes.

Plaats een reactie