Film branden VIDEO_TS

Film branden VIDEO_TS

Wanneer je via BitTorrent of een andere manier van downloaden een complete DVD hebt gedownload kom je vaak .vob .ifo en .bup bestanden tegen. Deze bevinden zich vaak in de VIDEO_TS map vergezeld met een lege AUDIO_TS map. Komt deze situatie je bekend voor? Laten we eens kijken hoe je zo’ n film goed kan branden!

Het echte filmformaat

Dit is de manier waarop de DVD’ s worden gebrand zoals ze in de winkel liggen. Veel mensen VIDEO_TS denken hierdoor dat het branden ervan nogal lastig is. Toch blijkt het met negentig procent van de brandprogramma’ s mogelijk te zijn om films met deze mappenstructuur te branden: hiervoor is alleen wat planning nodig.

Mappen

Zorg er eerst voor dat de mappen VIDEO_TS en AUDIO_TS zijn uitgepakt op een plek die gemakkelijk terug te vinden is op je computer. Wanneer de AUDIO_TS map ontbreekt kan je deze gewoonweg aanmaken via rechtermuisknop en nieuwe map aanmaken. Wanneer de VIDEO_TS map ontbreekt maar er wel .VOB en .BUP bestanden voorkomen kan je deze simpelweg in een map onder de naam VIDEO_TS plaatsen (die je zelf aanmaakt)

Structuur branden

Vervolgens moet je alleen nog deze twee folders op een DVD naar keuze branden. Dit kan bijvoorbeeld via ImgBurn door de mappen toe te voegen. Dit programma zal vervolgens automatisch vragen of je een DVD met DVD bestanden probeert aan te maken waarna alle ingewikkelde instellingen automatisch worden vastgesteld.

1 Reactienaar “Film branden VIDEO_TS”

  1. tharsan schreef:

    hoe kan je video ts vinden of audio ts kan het niet vinden op me laptop

Plaats een reactie