Criminal Minds seizoen 1 afleveringen

Aflevering The Fisher king – Alle leden van de BAU zijn op vakantie. De vakantie verloopt echter anders wanneer ze allemaal aanwijzingen ontvangen van een gemene moordenaar die hen uitdaagd om zijn laatste slachtoffer te redden.

Aflevering 21 – secrets and lies – De BAU werkt met de CIA om een indringer binnen de organisatie te vinden die informatie doorspeelt aan andere partijen.

Criminal Minds JJ

Aflevering 20 – Charm and Harm – De BAU probeert een serie moordenaar te pakken die de politie heeft ontweken door steeds van uiterlijk te veranderen.

Aflevering 19 – De BAU reist naar Mexico om te helpen bij het arresteren van een seriemoordenaar die oudere vrouwen als doelwit heeft gekozen.

Aflevering 18 – Somebody’ s watching – Reid komt in gevaar wanneer hij verliefd wordt op Starled waarvaan de stalker is veranderd is een serie moordenaar.

Aflevering 17 – A Real Rain – De BAU reist naar New York om meerdere moorden te onderzoeken die gepleegd lijken te zijn door een andere agent die wraak wilt nemen op criminelen die zijn vrijgelaten dankzij een fout in het juridische systeem.

Aflevering  16 – The Tribe – Wanneer Mexicaanse studentes gemarteld en vermoord worden teruggevonden in een onbewoond huis verdenkt de BAU een groep moordenaars met kennis van de oorspronkelijke Amerikaanse rituelen (indianen)

Aflevering 15 – Unfinished Business – Een serie moordenaar begint na twintig jaar tijd weer te moorden. De moordenaar neemt contact op met de BAU via de mentor van Gideon. De metnor was zijn hele leven bezig om de verantwoordelijke voor de moorden te pakken, en de moordenaar beloofd nu dat hij elke vijf dagen weer iemand zal omleggen.

Aflevering 14 – Na een interview met een getrouwd koppel die ter dood zijn veroordeeld denkt Gideon dat de vrouw onschuldig is. Er start een zenuwslopende race tegen de klok aangezien het vonnis na twee dagen zal worden uitgevoerd.

Aflevering 13 – Het team gaat naar New Jersey toe wanneer er meerdere mensen zijn vergiftigd waarbij er een dode is gevallen.

Aflevering 12 – What Fresh Hell – Wanneer een jong meisje is ontvoerd op klaarlichte dag vanaf een speeltuin in een relatief veilige buurt denkt de BAU dat de vader het heef gedaan. Wanneer hij geen goed alibi blijkt te hebben moet het team het gezin verder onderzoeken om te kijken wie echt verantwoordelijk is voor de ontvoering.

Aflevering 11 – Blood Hungry – Het grootste deel van het team gaat naar Harlington in Tenessee om in het hoofd te kruipen van een psychopathische moordenaar waarbij zijn ongeorganiseerde fantasieën ervoor hebben gezorgd dat hij zo’ n moordenaar is geworden.

criminal minds team

Aflevering 10 – The Popular Kids – De BAU wordt opgeroepen om de moorden op twee studenten op een kleine school te onderzoeken in McAllister ter Virgina. In de eerste instantie denkt men dat het om cult moorden gaat, wanneer ze verder zoeken komt het team tot de conclusie dat dit wel eens niet waar hoeft te zijn…

Aflevering 9 – Derailed – Het teamlid Ele wordt gevangen gehouden op een trein door een man met waanbeelden en hallucinaties: hij denkt dat de Amerikaanse overheid hem in de gaten houdt door middel van een chip. Gideon en Hotchner moeten slim meespelen in zijn fantasie zodat ze Elle en de andere gevangenen kunnen redden.

Aflevering 8 – Natural Born Killer – Wanneer een undercover politie agent in Baltimore vermist raakt tijdens een onderzoek naar een bekende crimineel denkt de BAU dat het een serie moordenaar is die wat te maken heeft met zijn verdwijning. De verschillende conclusies en leads sturen het onderzoek naar enkele andere niet opgeloste zaken waarin personen vermist zijn geraakt.

Aflevering 7 – The Fox – De BAU maakt een profiel van een serie moordenaar die families gevangen neemt en met ze leeft als vader in de periode dat hun vakantie had moeten zijn.

Aflevering 6 – L.D.S.K. – De BAU wordt gevraagd om een moordenaar te zoeken die zijn slachtoffers neer schiet op klaarlichte dag. Het team werkt met een de lokale politie om de moorden na te spelen.

Aflevering 5 – Broken Mirror – De BAU onderzoekt de ontvoering van de dochter van een lokale rechter. Al snel komen ze erachter dat het niet geld is wat de ontvoerder wilt: de zaak wordt nog ingewikkelder wanneer de ontvoerder ze steeds net een stap voor is.

criminal minds seizoen 1

Aflevering 4 – Plain Sight – De BAU gaat naar San Diego om een verkrachter en moordenaar te soepen die zijn misdaden midden in de dag pleegt. De verdachte blijkt goed te passen in de buurt waardoor het de lokale autoriteiten tot vooralsnog niet gelukt is om hem te pakken.

Aflevering 3 – Won’ t get fooled again – Gideon en het BAU team onderzoeken verschillende moorden waarbij een copycat bommenlegger aanwezig is. Hij plaatst bommen in Pal Beach gelegen in Florida. Het team stelt vast dat de bommenplaatser een vriend is van de grootste vijand van Adrian Bale: het was deze man die zijn gehele team opblies in Boston enkele jaren eerder.

Aflevering 2 – Compulsion – Het team probeert een serie moordenaar te pakken die een school in Arizona terroriseert door het vermoorden van mensen door brand.

Aflevering 1 – Extreme Aggressor – Nadat een vierde vrouw vermisd raakt in Seattle moet de BAU de ontvoerder vinden voordat hij opnieuw iemand kwijt maakt. Ondertussen is het de taak van Aaron Hotchner om de onderzoeken of Jason Gideon al klaar is om met ze te werken enkele maanden na het incident in Boston.

Plaats een reactie