Bezoekers inkopen en er winst op maken

Sommige mensen maken gebruik van een slimme techniek om extra geld te verdienen via M4N door gebruikers in te kopen. Er zijn verschillende plekken alwaar je dit kan doen en wanneer je bezoekers inkoopt is de kans dat ze geïnteresseerd zijn groter… mits je rekening houdt met enkele punten.

Het principe

Wanneer je bezoekers gaat inkopen bereken je een bedrag waarbij je maximale inkomsten behaald tegenover minimale uitgaven. Dit is vooral in het begin even lastig en dit vereist het nodige experimenteren. Het is dan ook verstandig om hier niet aan te beginnen wanneer je voor het eerst met affiliate marketing in aanraking komt. Wanneer je al eerder van affiliate marketing gehoord hebt kan je wel prima aan de slag met deze techniek: onthoudt echter altijd weinig erin, veel eruit… een duidelijke administratie is dus nodig!

Google AdWords

Locatie

Wanneer je goed converserend publiek wilt moet je rekening houden met de locatie alwaar je adverteert. Wanneer je een lening wilt verkopen en je probeert dat te doenop een site over computerspellen kan kom je waarschijnlijk niet ver. Goede plekken om gericht en goedkoop te adverteren zijn bijvoorbeeld sites als Marktplaats of Speurders. Ik zou het echter afraden om een advertentiedienst te gebruiken als AdWords: vaak maakt het desbetreffende bedrijf daar al gebruik van en dan liggen de kosten voor een klik te hoog om er winst op te maken.

Budget

Begin vervolgens met testen en probeer verschillende instellingen voor de CPC (cost per click) en het budget per dag. Maak een overzicht van wat er binnen komt en uitgaat en zorg ervoor dat je niet teveel uitgeeft om te weinig te verdienen. Wacht tot je een goede instelling hebt gevonden en laat het zo lopen… de cash stroomt nu binnen zonder problemen!

Let op: Niet alle advertentieprogramma’ s accepteren het inkopen van bezoekers, lees de informatie dus goed door!

1 Reactienaar “Bezoekers inkopen en er winst op maken”

  1. Bert schreef:

    Prachtige post! Volg deze blog al een tijdje en het werd eens tijd om commentaar achter te laten, bij deze!

Plaats een reactie