Affiliate: geld verdienen met spaarprogramma’ s

Een interessante manier om geld te verdienen bij M4N is via de zogenaamde spaarprogramma’ s. De uitbetaling per lead ligt niet heel hoog, maar deze programma’ s zijn interessant aangezien de gebruiker niets hoeft te kopen. Het is zelfs zo dat de gebruiker er zelf geld mee kan verdienen!

Spaarprogramma

Wanneer je een site hebt over het verdienen met geld via het internet of wanneer je een vooral jong publiek hebt is het verdienen met spaarprogramma’ s erg interessant. De uitbetalingen liggen vaak rond de vijftig cent tot twee euro waarbij de leads eigenlijk altijd goedgekeurd worden. Het geld verdienen door het aanbevelen van spaarprogramma’ s is dan ook erg eenvoudig en een prima manier om te beginnen met het promoten van producten via M4N: wanneer iemand geld moet betalen is het immers al lastiger om overtuigend over te komen!

Welke programma’ s?

In de categorie spaarprogramma’ s kan je een actueel overzicht vinden van de spaarporgramma’ s die meedoen bij M4N. Je kan hierbij kiezen uit aanbieders als Euroclix en MoneyMiljonair. Bij deze diensten kunnen gebruikers geld verdienen door het bekijken van reclame en het ontvangen van mails. Wanneer je veel registraties weet door te sturen kan je de waarde van een lead omhoog gooien: Euroclix geeft bijvoorbeeld bonussen wanneer je een bepaald doel behaald hebt.

Hoe spaarprogramma’ s promoten?

Je kan spaarprogramma’ s promoten door de banners te gebruiken die je via M4n gratis kan gebruiken. Deze banners zijn erg duidelijk en kennen een hoge conversie. Je kan vanzelfsprekend ook zelf een normale link neerzetten of een andere manier bedenken. Het is echter niet toegestaan om bezoekers te trekken via een nieuwsbrief of door bezoekers in te kopen.

Plaats een reactie