VIDEO_TS branden met Nero Burning Rom

Een DVD structuur bestaat altijd uit .BUP .INFO en .VOB bestanden. Wanneer er een bestand ontbreekt kan de film niet goed gebrand worden en heeft het dus geen nut om er aan te beginnen. Wanneer je met Nero Burning Rom een DVD video wilt branden kies je de optie DVD en vervolgens DVD Video.

Alle DVD spelers

Om de film op alle DVD spelers te laten werken moeten we rekening houden met de standaard structuur van een DVD film. Wanneer je aparte instellingen gebruikt is de kans dat de film overal afspeelbaar is een stuk kleiner.

ISO

Gebruik de instellingen ISO 9660 nero burning rom Joliet uit Relax ISO restrictions uit en kies bij het label een bijpassende naam voor de film. Bij branden kan je nog een maximale schrijfsnelheid instellen wanneer je problemen hebt met het branden van je DVD.

Structuur aanmaken

Wanneer je deze instellingen goed hebt gezet en je verder gaat kom je bij het VIDEO_TS scherm van Nero. Sleep vervolgens alle bestanden naar de VIDEO_TS folder (kan je ook aanmaken) en maak een AUDIO_TS folder aan zonder bestanden toe te voegen. Deze bestanden selecteer je vervolgens om te branden op de DVD en wanneer dit allemaal past op de DVD kan je beginnen door op de CD met de lucifer te klikken.

Plaats een reactie