Nintendo 3DS spelcomputer informatie

De Nintendo 3DS is een redelijk nieuw fenomeen dat volgend jaar, in 2011, de huidige Nintendo DS zal moeten vervangen. In dit artikel bekijken we of het mogelijk wordt om Nintendo 3DS spellen te downloaden en we bekijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van spelen. De 3DS bezit namelijk enkele interessante nieuwe functies.

 

Gamen in 3D

De grootste ontwikkeling aan de nieuwe DS is het feit dat het mogelijk is om games in 3D af te spelen. Dit werkt via een interessante techniek waarbij je het hoofd in één lijn tot het scherm moet houden. Op die manier zal je de spellen in 3D kunnen spelen. Bij deze techniek is het echter jammer dat het alleen werkt wanneer je er recht voorzit.

 

Technische vooruitgang

Daarmee houdt het echter niet op: de 3DS is er op technisch gebied ook op vooruit gegaan. Het apparaat heeft nog steeds twee schermen waarbij het onderste scherm aanraakgevoelig is. Hiermee stoppen de mogelijkheden echter niet op het gebied van de techniek: dankzij een verbeterde techniek en een krachtigere processor is het mogelijk om kwalitatief mooie beelden op het scherm te toveren. De processor heeft standaard al wat geprogrammeerde functies waardoor het apparaat minder berekeningen per minuut moet doen.

 

Beweging

Tot slot zal de DS ook kunnen reageren op bewegingen. We kunnen dus wel stellen dat de Nintendo 3DS veel interessante mogelijkheden heeft op het gebied van spelbeleving. Met de microfoon kan je communiceren met de karakters op het scherm. Dankzij de bewegingsgevoeligheid wordt het mogelijk om puzzels te doen door de DS in de juiste richting te bewegen. Dankzij de nieuwe 3D effecten kan je de spellen nu nog intenser beleven en tot slot hebben we vanzelfsprekend het aanraakscherm nog waarmee de DS zo populair werd. Maar is het nu eigenlijk mogelijk om Nintendo 3DS spellen te downloaden?

 

Nintendo 3DS spellen downloaden

Het is zeker mogelijk om Nintendo 3DS spellen te downloaden. In China zijn ze al bezig om nieuwe flashkaarten te produceren die de 3DS moeten gaan kraken. Waar Nintendo een verbeterde beveiliging beloofd, beloven de krakers dat het niet lang zal duren. Wie krijgt er dit keer gelijk?

Plaats een reactie