Mail hosten met HostGator

Daarnaast is HostGator ook goed te gebruiken voor het hosten van mail. U kunt een onbeperkt aantal mail accounts aanmaken en deze gebruiken met een onbeperkt aantal domeinnamen. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig velen mails sturen en uw accounts delen met meerdere mensen. Een ander voordeel is het feit dat u een onbeperkt aantal mails kunt opslaan. Uw mailadres zal er als volgt komen uit te zijn: [email protected] of .nl.

Op de site kunt u tevens gebruik maken van drie eenvoudige webmail programma’s waarmee u uw mail ten aller tijden kunt openen: Horde, Squirrel Mail en Rond Cube. U kunt één van deze webmail software programma’s aanklikken in het cPanel van Host Gator en de mails er mee bekijken. Hierdoor heeft u niet langer een extern programma als Outlook nodig.

Een andere functie op het mail gebied is de mogelijkheid tot het instellen van handige auto-responders. Wanneer iemand een mail stuurt naar het adres zal er bijvoorbeeld automatisch een mail teruggestuurd worden.

Tot slot is er ook een spam killer waardoor uw inbouw schoon wordt gehouden. U kunt deze instellen door middel van BoxTrapper waarmee alle mensen die een mail sturen eerst een verificatie mail dienen te beantwoorden voordat de mails daadwerkelijk in uw inbox terecht komen.

Gebruik HostGator vandaag nog voor het ontvangen en verzenden van een grote hoeveelheid mails!

Plaats een reactie