Hoe download je met LimeWire?

Kenmerken van een Peer-2-Peer downloadprogramma zijn o.a. het uitwisselen en delen van bestanden met andere gebruikers. Er bestaat nog een boel onduidelijkheid over het downloaden met Peer-2-Peer programma’s aangezien je de bestanden ook met een ander deelt. Toch is het momenteel juridisch gezien nog legaal om de bestanden voor je eigen gebruik binnen te halen.

limewire logo

LimeWire

LimeWire kent een gratis en betaalde versie. De gratis versie kan je op tig sites downloaden! Tip: gewoonweg download Limewire op Google. Vervolgens downloadt en installeer je het programma.

Downloaden

Het downloaden met LimeWire is erg simpel. Je tikt een naam in, in het zoekvlak bijvoorbeeld FILM, en kiest vervolgens het juiste zoekresultaat uit de lijst. Het programma gaat dit bestand vervolgens binnen halen.

limewire programma

Waarvoor?

LimeWire is goed te gebruiken voor het binnenhalen van muziek. Het programma is echter  niet aan te raden wanneer je het wilt gebruiken voor  grotere bestanden. Er komen immers veel virussen voor wat het riskant maakt. Kortom: een slome maar gebruiksvriendelijk download-methode.

Plaats een reactie