GHB gebruiken

GHB is een veel gebruikte partydrug in Nederland met de nodige positieve gevolgen. Jammer genoeg is de drug erg gevaarlijk wanneer je niet rekening houdt met de dosering en de methode van toedienen. Zelfs als je het goed doet bestaat er altijd een risico dat je in een coma raakt of dood gaat door de drug. Maar hoe kan je de drug GHB nu eigenlijk toedienen?

 

GHB oraal toedienen

GHB kan gewoon via de mond gebruikt worden. De drug smaak naar zout en is daardoor in drankjes te proeven. Wanneer je er niet op let bestaat er echter een kans dat je zonder dat je het weet GHB inneemt. GHB kan oraal worden toegediend met en zonder vloeistof: het is echter nooit verstandig om GHB in te nemen in combinatie met alcohol of andere drugs.

 

GHB inspuiten

Het is ook mogelijk om de drug door middel van een spuit in je bloedbaan te doen. Het is hierbij van belang dat je de naald goed schoonmaakt en dat je hem niet met andere mensen deelt. Op die manier houd je vervelende infecties en overdraagbare ziektes als HIV buiten. Het is ook mogelijk om in spieren te prikken maar dat is absoluut niet aan te raden: wanneer je een bloedvat raakt zit je in de problemen! Zelf raad ik het aan om GHB oraal in te nemen aangezien dit veiliger is. Let er bij het kopen echter op dat GHB niet altijd oraal inneembaar is: dit hangt van de vorm af!

 

Dosering

Wanneer je besluit om GHB te gebruiken is het belangrijk om op de dosering te letten. Aangeraden is het om binnen het limiet van 1.5 gram te blijven. Om de effecten te voelen dien je 0.5 gram te gebruiken. Bij een te hoge dosering (2 gram) kunnen de gevolgen al fataal zijn. Let dan ook goed op bij het gebruik van deze drug!

 

Plaats een reactie