GHB en Alcohol

Kan je GHB in combinatie met alcohol nemen? De partydrug geeft je een ontspannen gevoel door de spieren gedeeltelijk te verslappen. Maar is het aangeraden om op een gezellig feest GHB in combinatie met een lading alcohol te nuttigen of kan je dat beter niet doen?

 

Zenuwstelsel

Het is absoluut niet verstandig om GHB en alcohol gezamenlijk te slikken. Aangezien beide het zenuwstelsel verdoven (GHB erger dan alcohol) is dit geen goede combinatie. Wanneer je alcohol gedronken hebt duurt het tevens langer voordat de GHB weer uit je systeem is waardoor de effecten langer blijven. Je ziet het ook wel in films: als je zelfmoord wilt plegen is het nemen van medicijnen of drugs in combinatie met alcohol de perfecte manier.

 

En drugs met drugs?

Wanneer je reeds GHB gebruikt is het tevens niet aan te raden om dit te combineren met een andere drug. De effecten gaan elkaar vaak tegenwerken en de verschillende ingrediënten kunnen gaan ruziën met alle gevolgen van dien. Het is zelfs niet verstandig om voedsel te nuttigen wanneer je GHB neemt aangezien er dan een kans bestaat dat je stikt in je kots nadat je bewusteloos bent geraakt. Het is dus erg belangrijk om op te passen met GHB.

 

2 Reactiesnaar “GHB en Alcohol”

  1. Alcohol schreef:

    Kan uit eigen ervaring vertellen dat dit zeker geen goede combi is! Alcohol versterkt alles en hierdoor ga je sneller nocked out.

  2. Feest schreef:

    GHB versterkt alcohol en andersom, heb vaak gehoord dat mensen hierdoor inderdaad snel flauwvallen.. gevaarlijk dus!

Plaats een reactie