Geld lenen bij A1B Krediet

Bij A1B Krediet is het onder andere mogelijk om een doorlopend krediet of een persoonlijke lening af te sluiten. Hierbij wordt er naar uw persoonlijke situatie gekeken zodat u geen krediet afsluit waar u later problemen mee kunt krijgen. In dit artikel bekijken we wat er mogelijk is bij A1B Krediet en we bekijken welke kredietvormen ze aanbieden.

Doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet kunt u een onverwachte tegenvaller opvangen of uzelf wat meer financiële ruimte geven. Bij een doorlopend krediet sluit u een bepaald leenbedrag af waarbij u zelf bepaald wanneer u het bedrag (gedeeltelijk) aflost en wanneer u weer meer nodig heeft. Bij een doorlopend krediet kunt u op elk moment weer nieuw geld opnemen zolang u niet voorbij het kredietplafon gaat.

Hierdoor is een doorlopend krediet een prima manier om altijd wat extra geld achter de hand te hebben. Bij een doorlopend krediet lost u het bedrag af in maandelijkse termijnen waarbij de rente bij het termijnbedrag gerekend wordt. Doordat de looptijd variabel is en u alleen dient te betalen over het opgenomen bedrag is deze kredietvorm erg flexiebel en daardoor gunstiger voor de portemonnee.

Wanneer u een doorlopend krediet wilt afsluiten bij A1Bkrediet dient u eerst een offerte aan te vragen. Het is tevens mogelijk om het maximaal te lenen bedrag te bereken door middel van een handige tool. De te betalen rente is wisselend en loopt op vanaf 5,2 procent. Neem contact op met A1B Krediet voor meer informatie.

Persoonlijke lening

Een andere populaire lening is de persoonlijke lening. Hierbij legt u iedere maand een bedrag opzij om achteraf de uitgave te kunnen betalen. Wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe auto koopt spaart u het bedrag bijeen om het later af te betalen. Ondertussen geniet u wel gewoon van uw aankoop.

Stapel geld

De persoonlijke lening heeft bij A1B Krediet een vaste looptijd en rente waardoor u iedere paar maanden een vast bedrag betaald. Hierdoor weet u waar u aan toe bent. De afspraken over de termijnen en rente worden van te voren bepaald waardoor u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. De rente staat vast waardoor u geen problemen krijgt met eventuele stijgingen van de rente.

Andere kredietvormen

  • Rentekrediet – bij deze kredietvorm betaalt u gedurende een bepaalde periode rente zonder dat u het krediet direct dient af te lossen.
  • Pluskrediet
  • WOZ krediet
  • Spaarkrediet – u betaald een premie waarmee u automatisch spaart om het geleende bedrag terug te betelen.
  • Lease

Plaats een reactie