Flirten op MSN: hoe doe je dat?

Tegenwoordig heeft zo’ n beetje iedere tiener wel MSN waardoor het tevens steeds vaker een interessant instrument is om mensen meet te versieren. Het is immers minder direct waardoor je iemand eerder iets durft te vragen. Toch moet je bij het digitale versieren tevens met enkele zaken rekening houden, aangezien ook die vorm van flirten veel spanning met zich mee kan brengen. In dit artikel bekijken we hoe je jou partner het best kan inpakken via het populaire MSN.

Toevoegen

internet flirten

Eerst zal je het beoogde doelwit natuurlijk moeten toevoegen. Hiervoor moet je de mail van die persoon hebben. Wanneer je het mailadres niet direct durft te vragen kan je die aan een vriend of vriendin van die persoon vragen. Vervolgens moet je even wachten totdat die persoon je uitnodiging accepteert en vervolgens is de game on.

Gesprek

Wanneer jullie allebei online zijn kan je een gesprek aanknopen. Begin echter niet direct met vreemde vragen: nee, begin met de standaard opmerkingen als hoe gaat het. Probeer interesse te tonen en stel vragen over je contactpersoon rondom de interesses. Maak zo nu en dan een grapje en kijk hoe hij of zij reageert. Wanneer de reacties positief zijn kan je wat dieper en persoonlijker doorvragen. Probeer interesses te vissen zodat je in een later stadium weet wat je met je partner kan doen.

Begin met flirten

Wanneer het gesprek soepel verloopt kan je beginnen met het flirten. Zeg niet direct ik vind je leuk maar draai er een beetje om heem. Geef bijvoorbeeld een complimentje over een bepaalde foto en wanneer dit aanslaat kan je proberen om het telefoonnummer van de gesprekspartner te vragen. Wanneer je de contactpersoon echter echt wilt inpakken zal je toch echt eens in het echt moeten afspreken: op die manier gaat flirten veel beter!

Plaats een reactie