Alles over branden – informatie

Welkom bij allesbranden.nl, hier leren we je alles over het branden van games, muziek en films op DVD’ s en CD’ s met verschillende programma’ s. We hebben alle informatieve artikelen ingedeeld over verschillende categorieën en menu’ s zodat het vinden van een bepaald artikel extra eenvoudig is. Rechts zie je de volgende menu’ s:

Overzicht allesbranden.nl

  • Branden algemeen – Allerlei algemene artikelen over branden die je in het algemeen kunnen helpen.
  • Brandprogramma’ s – Besprekingen en handleidingen over je favoriete brandprogramma’ s.
  • Films branden – Lees hier meer over het branden van de nieuwste films.

Artikelen in branden algemeen

DVD-9 naar DVD-5 met DVD shrink

Wanneer je een nieuwe film download staat deze vaak op dvd-9. Dit neemt echter veel ruimte in beslag: ruimte die je op een andere manier beter kan gebruiken. In deze tutorial bekijken we hoe je door middel van DVD shrink ervoor kan zorgen dat de DVD-9 alsnog op een DVD-5 past.

brand

Xbox 360 spellen branden

Het branden van Xbox 360 spellen is dankzij de layer-break geen eenvoudige klus. In deze tutorial bekijken we hoe je gratis de nieuwste games voor de Xbox op een DVD kan zetten door het .dvd bestand goed in te stellen.

DVD-9 branden

Het branden van een DVD-9 gaat anders in zijn werking dan het branden van de reguliere DVD-5, maar wat is er nu eigenlijk precies anders?

Uitpakken en branden

In deze tutorial bekijken we hoe je bestanden kan uitpakken alvorens je ze gaat branden. Beide aspecten worden uitgebreid besproken waardoor je het snel op een DVD kan zetten.

Problemen bij het branden van een DVD

Een extreem handige tutorial waarin we de bekendste problemen bij het branden van een DVD bekijken. Wanneer je vaak vervelende I/O errors krijgt kan deze tutorial je op weg werken waardoor je jouw favoriete DVD alsnog kan branden.

De beste brandprogramma ‘s

Ben je nog steeds op zoek naar de ware? In het artikel de beste brandprogramma’ s bespreken we meerdere handige (vaak gratis) programma’ s die de klus gedaan krijgen.

Benodigdheden branden DVD

Wat heb je eigenlijk nodig voor het branden van een DVD?

Brandprogramma’ s

Foto’ s branden met Picasa

Met Picasa kan iedereen snel en eenvoudig zijn favoriete videos en foto’ s op een schijfje branden. In deze tutorial bekijken we tevens hoe je er een leuke diavoorstelling van kan maken.

Branden met The Filmmachine

Het perfecte programma voor de leek op het gebied van films branden. In deze tutorial bekijken we hoe je eenvoudig ondertitels kan toevoegen aan een film, en hoe je de verschillende formaten op een schijf kan zetten.

VIDEO_TS branden met Nero Burning ROM

Alle nieuwe films worden met deze structuur uitgebracht. In deze tutorial bekijken we hoe je dit door middel van Nero Burning ROM kan branden.

DVD branden met Nero Burning ROM

In dit artikel bekijken we hoe je een DVD kan branden door middel van Nero Burning ROM.

Nero Premium downloaden en installeren

Met Nero Premium kan je werkelijk alles: bekijk hier hoe je Nero Premium gratis kan downloaden en gebruiken.

Films branden

AVI branden

AVI bestanden zijn extreem populair onder de downloaders. Lees hier hoe je een AVI bestand kan branden, en hoe je ondertitels kan toevoegen.

Films branden VIDEO_TS

In deze tutorial bekijken we hoe je een film met de VIDEO en AUDIO_TS structuur kan branden.

Mis je informatie? Neem dan contact op met de webmaster. Let erop: artikelen mogen niet verspreid worden, en Google AdSense kan gerelateerde advertenties weergeven door middel van cookies.

Plaats een reactie